Reiki

Reiki
reiki Belissima
Wat is Reiki precies?

Laat ik beginnen met een voorbeeld. Je hebt jezelf heel hard gestoten, je legt je hand op je pijnlijke plek of masseert je hoofd wanneer je hoofdpijn hebt. Het is wetenschappelijk bewezen dat uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt die pijn en blokkades vermindert of zelfs helemaal oplost. Dat is Reiki! Iedereen heeft Reiki in zich. Als Reiki healer sta ik nog meer in verbinding met het Universum. Ik ben het doorgeefluik, zodat jouw energie weer meer kan gaan stromen.
Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. De term Reiki bestaat uit twee Japanse tekens. Kanji (Rei) wat geest of ziel betekent en ki wat energie of levenskracht betekent.

Hoe werkt een Reiki behandeling?

Ik vergelijk Reiki met een paracetamol. Het gaat naar die plek of plekken waar jij het nodig hebt. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.  Wellicht fijn om te weten dat je, tijdens de behandeling, je kleding gewoon aanhoudt. Wanneer ik een Reiki behandeling start gebruik ik altijd klankschaal om de behandeling mee te openen. Dit brengt je snel in een diepere ontspanning waardoor je je gedachten beter los kan laten en contact kan maken met je gevoel, met je hart en om je charca’s te openen. Vervolgens start ik de Reiki behandeling. Met de Koshi sluit ik de behandeling af.

Wat ervaar je tijdens een behandeling?

Wat je kunt ervaren bij een Reiki sessie is voor iedereen anders en ook bij elke behandeling kan dit verschillen. Je voelt bijvoorbeeld warmte, koude, tintelingen, gapen, emoties, gerommel in je buik en/of slikken. Na de behandeling voelen de meesten cliënten zich ontspannen (zowel fysiek als mentaal), schoner, lichter, fitter en meer geaard. Het kán zijn dat je misselijk wordt, hoofdpijn krijgt of moe bent na de behandeling. Dat kan erbij horen (detox). Máár wellicht voel je wel helemaal niets. Vertrouw er dat wat je nodig hebt, je dat dan ook krijgt.

Waarom kies je voor Reiki?
Mocht je dit nu eens willen ervaren,
boek dan een reiki healing bij mij. Ik help je graag!
×