pedicure

pedicure
pedicure Belissima
In de salon worden de volgende aandoeningen behandeld
Preventieve verzorging

Jouw voeten brengen je overal en het is dan ook goed om deze de juiste verzorging te geven! Je hoeft niet alleen naar de pedicure te gaan wanneer je ergens last van hebt. Ook kun je, simpelweg, gaan om voetklachten voor te zijn. Wanneer je er vroeg bij bent kunnen beginnende problemen meteen worden aangepakt of worden voorkomen. Jij blij!

Ontspannen

De gezonde voet heeft ook aandacht nodig. Laat deze lekker verwennen! De pedicure is er immers ook voor ontspanning en plezier. Even lekker genieten met een:

Ook voor mannen

Niet alleen vrouwen, maar zeker ook mannen kunnen veel baat hebben bij een pedicure. Voetproblemen als eelt, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en zweetvoeten komen net zo vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Dus mannen probeer het eens! Want voetverzorging hoort erbij.

gelnagels

Wanneer de pedicure jouw voeten heerlijk heeft opgeknapt is het tijd voor een vrolijk kleurtje op je nagels. Heb je al eens van gelnagels gehoord? Gelnagellak is een speciaal soort lak, die alleen onder een lamp hard wordt. Het grote voordeel van gelnagellak tov nagellak is dat het direct droog is. Je kan dus direct je sokken en schoenen aan doen, zonder dat de lak beschadigt raakt én de gelnagellak blijft op de voeten zeker 6 weken strak en glanzend zitten, zonder beschadigingen of dat het van kleur veranderd.

Prijzen