Microneedling

neelding
Microneedling Belissima
Wat is microneedling?

Microneedling is een speciale techniek waarbij met ragfijne polycarbonate ‘naaldjes’ (0,3 tot 0,5 mm) en 5700 perforaties per seconde de huid een make-over krijgt, wordt aangeprezen door dermatologen als effectief en veilig.

Er wordt met microneedling nauwelijks tot geen huid beschadigen gemaakt.De pulsen werken dieper in de basaalcellenlaag, zodat collageen en elastine aangemaakt kan worden zonder het risico op ontstaan van onderhuids beschadigingen. Er wordt gewerkt met een z.g. Flex Head technology die zorgt voor een gelijkmatige penetratie van alle ‘naaldjes’ in de huid, waarbij onregelmatige huidstructuren geen obstakel meer vormen.Er worden maar liefst 100 tot 150 piepkleine, pijnloze prikjes per seconde gegeven.

in combinatie met

Voor een goed resultaat moet deze behandeling in kuurverband afgenomen worden. De eerste 4 behandelingen elke week, na deze 4 behandelingen volstaat om de week. Na 8 behandelingen hebben we het maximale resultaat verkregen. Om dit resultaat vast te houden, dient je 1 x per 5 weken de behandeling te herhalen. Daarnaast is het belangrijk om thuis je te verzorgen met de producten van HydroPeptide  Op deze manier activeer je je huid van binnenuit om collageen en elastine aan te maken en werk je thuis dagelijks aan huidverbetering van binnenuit. Om deze de resultaten van Microneedling en HydroPeptide nog beter te krijgen.

De laatste stap om je huid nóg meer toegankelijk te maken voor de behandeling én de producten en dit is écht het allerbelangrijkste, is het dagelijks supplemeren van zuivere Omega3. Dit is een ongelofelijk krachtig anti-ageing supplement die bomvol zit met anti-oxidanten. Het zorgt ervoor dat je cellen soepel en doorlaatbaar worden, waardoor de behandeling nog meer effect gaat krijgen, de producten beter worden opgenomen én je je huid van binnenuit, op celniveau herstelt. Helaas is er erg veel kwaliteit verschil binnen de omega3 producten. Ik werk alleen met de allerbeste producten in mijn praktijk en ook met de allerbeste en zuiverste omega3 wereldwijd van Eqology.

‘The Facelift Alternative’ is de oplossing voor mensen die meer willen dan alleen huidverzorging en voor iedereen die geen voorstanders zijn van botox en fillers, maar wel een gladder en stevige huid willen, met een egale teint. Microneedling is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables. Deze behandelingheeft dus een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

microneedling

VOOR & NA HET RESULTAAT

Prijzen

×