About

Beautysalon Belissima is hét adres voor natuurlijke huidverbetering. Van binnen en van buiten. Samen met jou ga ik graag de samenwerking aan om het mooiste resultaat te behalen voor jouw huid.

Kyra Beautysalon Belissima
beautysalon belissima

samen verbeteren we jouw huid

belissima belissima belissima belissima belissima

eigenaresse

kyra demmer

Hey hoi, ik ben Kyra Demmer en wist al vanaf dat ik een klein meisje was dat ik een eigen schoonheidssalon wilde beginnen. Na diverse opleidingen en in andere salons werkervaring te hebben opgedaan, run ik alweer vanaf 1998 mijn eigen beautysalon. Er is in de afgelopen jaren ontzettend veel verandert in de beauty business.  Ik merkte al gauw dat er veel vraag is naar natuurlijke huidverbetering. Dus zonder gebruik van fillers of botox. Dus daar ben ik mij de laatste jaren steeds meer in gaan verdiepen. In natuurlijke huidverbetering. Via HydroPeptide, Microneedling of DSV Collageen draden kan ik samen met jouw inzet thuis, écht je huid steviger maken, pigmentatie verminderen en lijntjes en rimpels verzachten. Niets is mooier dan tijdens een behandeling de huid van je client, onder mijn handen, positief te zien veranderen. Zo snel gaat dat dus, huidverbetering. Hoe gaaf is dat! Ik ga altijd een samenwerking aan met mijn client, want ik kan het niet helemaal alleen 😉 Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even verder op mijn site, of neem direct contact met mij op zodat we een intake kunnen inplannen. Dan bekijken we samen wat voor jouw huid de beste resultaten gaat geven.

Daarnaast kunt je ook bij mij ook terecht voor kleinere behandelingen zoals pedicuren, harsen van gezichtsdelen en lichaamsdelen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen en hennabrow. Kijk voor meer informatie op mijn prijslijst.

ben je niet happy met je huid?

dé oplossing

Zou je dit graag anders willen zien? Wil je graag een huidverbeterende behandeling, maar is je ervaring dat dit pijnlijk moet zijn? Heb je al ervaring met andere salons, maar was je over het resultaat niet tevreden? Heb je een bepaald huidprobleem waar je vanaf wil? Iedereen gaat aan de botox en fillers, maar wil jij dit absoluut niet? Ben je op zoek naar een salon waar persoonlijke aandacht ook prioriteit heeft, met een vaste behandelaar?

Maar tegelijkertijd heb je je bedenkingen, want;

• “je bent al bij meerdere salons geweest, wat het nét niet was”.

• “Je hebt al zoveel behandelingen gehad, zonder het échte gewenste resultaat”.

• “Bij de schoonheidsspecialist moet ik perse met hun producten thuiswerken”.

• “Eigenlijk wil ik huidverbetering én ontspanning”.

• ‘ik wil graag mooi en verzorgd ouder worden”.

• “ik wil geen standaard behandeling, maar één die écht past bij mïjn huid”.

Ik snap je bedenkingen en beloof je; jij en ik kunnen sámen jouw huid verbeteren met huidverbeterende behandelingen die aangepast is aan jouw huid! De voor/na foto’s die ik standaard bij de eerste behandeling maak zullen je laatste twijfels laten verdwijnen. Maar ook later zal ik vaker foto’s maken. Het blijft gaaf om de mooie verschillen te zien.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Graag tot gauw in mijn salon!  Bel, mail of app mij via: 06 – 5130 8150

×