beauty

beauty
Beautysalon Belissima
Marc inbane

Ik zeg het al jaren: “Stop met zonnebanken en geniet van de zon alleen als je een goede SPF hebt aangebracht”.

UV stralen zorgen voor 80% van onze huidveroudering! Daarom ben ik zo’n fan van de producten van MARC INBANE. Zij maken de beste selftanningsproducten van de wereld.  Alle producten zijn 100% Vegan, parabenenvrij, bevatten geen microplastics en is dierproefvrij! Het heeft een heerlijk geur, je ziet binnen één minuut resultaat en het vlekt totaal net.

Vele beroemdheden maken gebruik van hun producten en het wordt ook vaak gebruikt bij modellen voor shows van grote modehuizen. Het merk heeft een aantal indrukwekkende prijzen gewonnen. Met de producten van Marc Inbane kan je 365 dgn per jaar genieten van een mooie, gebruinde huid zonder dat je daarvoor in de zon hoeft te liggen. Natural bruin of intenser bruin? Met Marc Inbane creëer je deze veilig en makkelijk en zonder dat het je huid veroudert.

Lookxx

Wij vrouwen brengen elk jaar ongeveer 2 kilo geur – en kleurstoffen aan op onze huid via de make-up die we aanbrengen. Omdat ik vooral met huidverbetering bezig ben, is het dus heel belangrijk om make-up te gebruiken die vrij is van schadelijke stoffen en veilig is voor de huid zodat dit een versterkende werking heeft op mijn behandelingen, ipv dat het elkaar tegenwerkt. Daarom werk ik in mijn praktijk met de minerale make-up van LOOKX.  LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. De producten zijn 100% Vegan, bevatten geen microplastics, zijn niet op dieren getest en worden bewust geproduceerd. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. Het laboratorium van LOOKX draagt het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen. Daarnaast hebben de producten een beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen.

×