hydropeptide

peptide
hydropeptide producten Belissima
HydroPeptide is dé marktleider in het gebruik van peptiden
en behaalt ongeëvenaarde anti-aging resultaten.

Beautysalon Belissima is in Apeldoorn dé beautysalon waar onder andere terecht kan om uw huid mee te laten behandelen. Deze peptides komen overeen met de eiwitten van onze huid en werken via onze huidcellen. Daar wordt via Epigenetica alles wat positief bijdraagt aan een mooie huid gestimuleerd en alles wat negatief werkt aan een minder mooie huid afgeremd.

celboodschappers

Peptiden zijn kort en simpel gezegd celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Met meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en triple hyaluronzuur bieden de Award-winnende producten, voor zowel dagelijks als professionele verzorging en, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen voor alle huidtypes. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren. Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer men de Peptiden regelmatig aanbrengt, worden deze signalen ook vaker verzonden.

krachtigde peptiden

HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie, bij elk huidprobleem! Wat je huidtype of huidconditie ook is, HydroPeptide levert vitale ingrediënten en technologieën, die resulteren in een jongere en gezondere huid. HydroPeptide bevat alles wat je huid nodig heeft in de hoogst mogelijke, maar veilige concentraties, gaande van de meest recente doorbraken tot langdurig geteste en bewezen huidverjongende ingrediënten.

Heb je de voor na foto’s al gezien? Dit mooie resultaat zal je opbouwend gaan vast houden, als je thuis aan de slag gaat met de producten. Het is echt een samenwerking die we aan gaan. Samen staan we vele malen sterkter 😉 Wil je je alvast wat verdiepen in de producten?

Op een natuurlijke manier mooi oud worden zonder injecties

ervaar het wauw effect

Hydropeptide behandelingen

HYDROPEPTIDE BEHANDELINGEN

VOOR & NA HET RESULTAAT

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing.
met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.
×