ds-v line collageen

ds-v line
dsvdraden Belissima
DS V-Line collageendraad behandeling is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van huidverbetering en het verminderen van rimpels.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en het volume van onze huid. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. Onze huid wordt slapper en zo zien we de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen, en het liefste op een natuurlijke manier. De behandeling met de DS-V Line Collageendraden biedt echt een geweldige oplossing!

collageen draden

Ik werk alleen met de beste kwaliteit collageendraden; de DS-V Line Collageendraden. Deze Collageendraden worden in de rimpel gelegd en wordt geactiveerd met een speciaal serum. Hierdoor zakt het collageen in de huid en gaat daar de collageen tekorten opvullen en worden de cellen gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken. De behandeling is totaal niet pijnlijk! Het mooiste is om je huid, naast deze behandeling, thuis te verzorgen met de producten van HydroPeptide. Dit huidverbeterende merk werkt op celniveau en zorgt ervoor dat je huid zoveel mogelijk het verouderingsproces vertraagt.

moleculen

Bij het inbrengen van de DS-V Line Collageeen Draden wordt de huid totaal niet kapot gemaakt, ik gebruik geen naalden, injecties of wat dan ook. Omdat collageen van zichzelf een groot van molecuul is, kan deze niet zomaar door de huid worden opgenomen. Door de nieuwe bijzondere technologie van deze draden, in combinatie met het stamcelserum waar ik mee werk, worden de moleculen verkleint en omgezet in Nanomoleculen, zodat het collageen nu wél wordt opgenomen in de huid!

alle huidtypes

Dit is een perfecte behandeling om de huid barrière te versterken, de huid te verstevigen, fijne rimpeltjes glad te strijken de diepere rimpels te verminderen. Zodra je de eerste tekenen van huidveroudering ziet, is deze behandeling al voor je geschikt, maar ook wanneer je 70+ bent worden er hele mooie resultaten bereikt. De rimpel behandeling met collageendraden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De huid ziet er zichtbaar steviger, voller en jonger uit.

dsvdraden Belissima
DS-V LINE COLLAGEEN DRADEN

VOOR & NA HET RESULTAAT

De voordelen van de collageendraden op een rijtje:

Prijzen

DS-V Line Collageen draden geven in kuurverband het mooiste resultaat. Dat betekent 1x per 10/12 dagen en dat 3 x achter elkaar. Na 3/4 maanden nog een behandeling en daarna 1x per 6 maanden om het collageen niveau te onderhouden.

×