Eqology Anti-aging

Eqology
Eqology Belissima
Ik vertel je graag over de supplementen die ik elke dag inneem:

Regelmatig krijg ik met grote verbazing te horen hoe het kan dat ik “niet ouder” word. Ook ik word natuurlijk ouder. Wat is dan mijn geheim? Ik behandel mijn huid dagelijks met mijn huidverbeterend merk; HydroPeptide, die op celniveau werkt en ik neem dagelijks supplementen in die óók op celniveau werken en een krachtig anti-ageing werking hebben. Natuurlijk eet ik behoorlijk gezond, rook ik niet en beweeg ik regelmatig, drink wel graag een wijntje 😉 .

EQ Marine Collageen Premium+
Waarom collageen?

Vanaf je 21ste leeftijd neemt de productie van collageen al af. Door afname van collageen ontstaat verslapping van de huid, rimpeltjes, zwakkere nagels en dunner wordend haar. Dit heeft dus een direct gevolg voor je huid, haar en nagels, maar dit heeft ook voor je lichaam verderer gevolgen. Daarom is het belangrijk om dagelijks extra collageen in te nemen. Vooral omdat we dit niet voldoende uit onze voeding kunnen halen. Onze huid weerspiegelt niet alleen de alles waaraan we worden blootgesteld, maar deze wordt ook bepaalt door onze genen en welke voeding we kiezen. Collageen geeft meer stevigheid en elasticiteit. Het maakt de huid veerkrachtiger en is een enorme vochtbinder. 30% van onze lichaamseigen eiwit is collageen. Superbelangrijk dus!

Collageen bestaat uit diverse bestanddelen en is overal in je lichaam te vinden. Je vindt collageen ook terug in je botten, spieren, pezen en ligamenten. Door dagelijks extra collageen in te nemen vertraag je het verouderingsproces van je lichaam, omdat het de botten, spieren, pezen en ligamenten sterker en dichter maakt. Ook vermindert het stijfheid in je gewrichten. Collageen helpt ook bij je spieropbouw en spierherstel na het sporten. Het zorgt tevens voor meer vetverbranding maar ook vermindering van blessures. Dus ook voor een sporten is dit een must have! 

 EQ Marine Collageen Premium+  bevat lage mollecullgewicht viscollageen. Viscollageen komt lijkt veel op ons eigen collageen en wordt daardoor heel gemakkelijk door ons lichaam opgenomen. Vitamine C, L-Arginine, Glysine, Zink, Koper en Mangaan is er extra aan toegevoegd omdat ze een gezonde huid te bevorderen. EQ Marine Collageen Premium+ is een unieke combinatie van peptiden, aminozuren en vitamines. Door het dagelijks innemen van EQ Marine Collageen Premium+  versterk je je immuunsysteem, goed voor huid, botten, haar, organen, tanden en bloedvaten.

EQ Pure artic oil omega-3
Zuivere Omega-3 is de basis voor een mooie huid zonder huidproblemen

Bijna iedereen die een mooie, gezonde huid wil is met de buitenkant bezig door regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan en door te investeren in goede huid producten. Máár waar we niet bij stil staan is onze binnenkant, want dát is de basis van een gezonde huid zonder huidproblemen! Het is belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken en dat is in dit geval bij de huidcel. Als deze niet in balans is met de juiste vetzuren, kunnen behandelingen en/of producten veel minder goed hun werk doen. En dat is zonde! We zijn opgebouwd uit allemaal cellen. Botcellen, spiercellen, verschillende orgaancellen en huidcellen. De wanden van onze cellen zijn opgebouwd uit vetzuren. En dan vooral uit omega-3 vetzuren. Bij 99% van de meeste mensen is de verhouding verzuren uitbalans.  Dit veroorzaakt huidproblemen en versnelt ook het verouderingsproces. Daarom raad ik iedereen aan om extra omega-3 te in te nemen. Het zou een basissuppletie voor iedereen moeten zijn! Dus nog voordat men extra vitamines, mineralen of collageen begint in te nemen. Eerst omega-3, dan pas de rest!

Verhouding Omega-3 en Omega-6

Door de moderne voedingsindustrie krijgen we teveel omega-6 binnen. Dit kunnen we niet uit onze voeding halen. We krijgen met z’n allen in West-Europa van 15/20 x meer Omega-6 dan Omega-3 binnen. Dit moet eigenlijk 1:1 zijn. Nu is dit bij de meeste mensen tussen de 10:1 en 30:1. Helaas kan dit tot lichamelijke klachten en huidproblemen lijden. De beste verhouding van omega-6 en omega-3 moet rond de 3:1 liggen, liefste nog lager! ***

Hoe je breng je je OMEGA-3 vetzuren in balans?

Neem een goeie visolie suppletie. Het is echt belangrijk om een zuivere vorm van visolie in te nemen. Dus geen capsules! Wanneer de visolie van slechte of minder goede kwaliteit is dan heeft omega-3 innemen niet zoveel zin. Ga je voor een goedkope visolie, dan kun je dus beter niks nemen! Zonde van je geld en je lichaam, want in plaats van iets goeds aan je lichaam toe te voegen, belast je je lichaam alleen maar. Ik zeg altijd tegen mijn cliënten: “Investeer in een goeie visolie of neem het niet!”.
Helaas is de meeste vis tegenwoordig zwaar vergiftigd met kwik, waardoor de meeste soorten visolie niet zo gezond zijn. Daarom werk ik het liefst met de visolie van Eqology. Zij hebben de meest zuiverste visolie die er is!
Omega-3 onmisbaar voor mooie huid zonder huidproblemen. Met Eqology breng je Omega-3 vetzuren weer in balans!
Het mooie is dat je het ook nog kan testen met vingerpriktest! Zo kunnen we testen in hoeverre jij een disbalans omega-6/omega-3 hebt. Met andere woorden, zo kom je te weten hoeveel laaggradige ontstekingen je in je lichaam hebt. Die waardes wil je natuurlijk zo laag mogelijk hebben.
Wanneer je laaggradige ontstekingen minimaliseert, heeft dit direct effect op je huid.

Is je huid én je leven je lief? Slikt dan preventief. Kies voor kwaliteit en krijg vitaliteit!

Meten is weten; wanneer je met de EQPure Artic Oil start is het fijn om een nul meting te kunnen doen. Via een eenvoudig vingerbloedprikje, wordt er een paar druppeltjes bloed opgestuurd naar een onafhankelijk laboratorium in Noorwegen. Zo krijg je na 5 weken precies te zien hoeveel omega-6 en omega-3 je binnen krijgt. Als je de visolie dagelijks inneemt zoals ik die adviseer, is je disbalans (die 99% van alle Europeanen hebben) opgelost. Dit kan je meten met de 2e test die je in maand 4 ontvangt. Wil jij een gezonder lichaam, met gezonde vitale cellen? Wil jij gezonder ouder worden? Start dan vandaag nog met onze EQ Pure Artic Oil.
Wanneer je met onze visolie thuis wilt gaan starten inclusief de testen, adviseer ik onze health concept. De eerste test (€85,00) krijg je van mij cadeau wanneer je dit pakket hebt afgenomen.  Laat mij dat dan weten via kyra@belissima.nl en ik zal je 1 test gratis opsturen. De tweede ontvang je, zoals gezegd, in 5 maand thuis.

Bij de onderstaande huidproblemen zie je binnen 2 maanden verbetering:
Maar ook andere gezondheidsklachten ga je verbetering merken:
EQ Vitamine k2/d3
Vitamine K2/D3 is een anti-aging vitamine voor een gezond jonge huid.

Iedereen heeft last van aderverkalking en botontkalking (Osteoporose). Vitamine K2 met D3 geeft jouw kalkvrije aderen en sterkere botten! Hoe dat vertel ik je graag!
Iedereen heeft een vitamine K2 en D3 tekort. Iedereen! Van jong tot oud! (En extra belangrijk voor mensen die ook roken.) Door het dagelijks innemen van de EQ Vit K2 en D3 wordt kalk uit de bloedvaten teruggezet in de botten, waardoor we schonere bloedvaten krijgen en sterkere botten. Dit verkleint de kans op hart – en vaatziekten, botbreuken, werkt verbeterend bij artitis en arthrose en heeft een anti-ageing op je huid! Vitamine K2 en D3 werken versterkend met elkaar samen, vandaar dat ze ook samen bij ons ook samen in 1 capsule zitten.

Vitamine K2/D3 draagt bij aan:
Beautysalon Belissima is een onafhankelijke Eqology Business Partner.
×