PRX – T33

Zoek jij een huid verbeterende behandeling die direct resultaat geeft, die geen pijn doet, zonder gebruik van allerlei injecties met botox of fillers?

Dan is de PRX – T33 misschien wel wat voor jou. Deze No-Needle-Skin-Booster bevat een unieke gepatenteerde formule die je huid direct een intense boost geeft van binnenuit.

Al na 1 behandeling voelt je huid gladder, steviger, ziet er voller uit en geeft je huid een mooie vitale glans.

Wanneer je deze behandeling in een kuur doet van 4-6 x (afhankelijk van huidleeftijd en huidconditie) houdt het resultaat ongeveer 7-9 maanden aan.

Hoe werkt dit dan precies?

De PRX-T33 bevat TCA (trichloorazijnzuur), Kojinezuur en H2O2 (waterstofperoxide in een zeer lage percentage). Deze stoffen werken met elkaar samen en worden diep in de onderste huidcellen gemasseerd. Daar komt een ongekende biorevitalisatie op gang, zonder de huid te beschadingen. Hier worden de fibroblasten gestimuleerd die de celdeling stimuleren en de aanmaak van collageen- en elastinevezels.

Op deze manier werk je dus aan huidverbetering van binnenuit! En zorgt daardoor voor een algehele huid verbeterende werking Je huid wordt steviger, lijntjes worden zachter, de structuur (poriën) van je huid wordt fijner, je huid krijgt een frisser aanzien (tekent minder) en het vermindert wallen en kringen.

Even de voordelen op een rij:

Deze behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd, zelfs in de zomermaanden.

Al na de eerste behandeling zie je resultaat Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week).

Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid.

Dit effect houdt na de kuur ongeveer 8 maanden aan.

Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en geeft geen frosting op de epidermale lagen.

Naar PRX-T33 behandeling

Share this post

×