Omega3 is een natuurlijk wondermiddel

Omega3 is een natuurlijk wondermiddel en voor iedereen noodzakelijk!

Ik werk in mijn praktijk al jaren met de zuiverste omega3 die er wereldwijd verkrijgbaar is. Hiermee los je ontstekingsreactie van binnenuit op, waardoor huidproblemen zoals acne, eczeem, psoriasis en rosacea van binnenuit worden opgelost. Deze verschillende huidziektes hebben allemaal overeen dat er ontstekingsreactie in de huidcellen plaats vinden. En aangezien zuivere omega3 een natuurlijk ontstekingsoplosser is, los je op deze manier het probleem van binnenuit op (in plaats van buitenaf). Dáár waar het probleem zich daadwerkelijk bevindt.

Door het huidige voedingssysteem waar wij in leven, krijgen we teveel aan omega6 binnen. Dit zorgt ervoor dat we allemaal laaggradig ontstoken zijn (cellen zijn verhard, verdikt, slecht doorbloed en een slechte zuurstofvoorziening). Dus ook onze huidcellen zijn laaggradig ontstoken. Door het innemen van goede zuiver omega3 komen onze lichaamscellen (dus belangrijk voor álles in ons lichaam) en dus ook onze huidcellen mooi in balans.  Zodat de huidcellen weer mooi doorbloed is en zuurstof kan opnemen, maar ook heel goed afvalstoffen kan uitscheiden. Wanneer een cel dit allemaal goed doet, dan kunnen ook de producten (of behandelingen die wij ondergaan) die wij van buitenaf aanbrengen pas écht goed door de huid worden opgenomen.

Daarnaast bevat zuivere omega3 heel veel anti-oxidanten, die vrije radicalen neutraliseert. Dagelijks komen we wel 1000x in contact met  vrije radicalen via voedsel of via onze leefomgeving of via wat we op onze huid aanbrengen. Vrije radicalen stimuleren het huidverouderingsproces. Omdat goede zuivere omega3 de schadelijke effecten van vrije radicalen neutraliseert is het ook nog eens een heel krachtig anti-ageing product. Het innemen van goede zuivere omega3 geeft je dus een win win win WIN situatie!  In mijn ogen kan je daar niet vroeg genoeg mee beginnen.

Dus is je huid je lief, slik dan preventief!

Ben je benieuwd naar de meeste zuiver omega3 waar ik adviseer? Lees dan verder op deze link: Eqology Anti-aging – Beautysalon Belissima Apeldoorn

Share this post

×