DS V-Line Hya Thread

Hyaluronzuur is een suikersoort die van nature voorkomt in onze gewrichten, spieren, ogen en vooral in onze huid. Het is naast collageen één van de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam. Ongeveer 50% hiervan bevindt zich in de huid.

Vanaf ongeveer onze 20ste jaar vermindert de aanmaak van hyaluronzuur met 6% per jaar.  In tegenstelling tot collageenverlies van 1%, is dat echt een stuk meer. Hierdoor wordt onze huid steeds droger, krijgt onze huid een ruwere structuur en ontstaan er rimpels. Vanaf ongeveer 50 jaar wordt de aanmaak van hyaluronzuur met 50% vermindert.

Hyaluronzuur kennen we natuurlijk al wel als werkstof in onze producten, maar nog niet echt als huidverbeterende behandeling.  Daarom ben ik zo blij met de Hya Threads behandeling. Deze bevatten naast hyaluronzuur ook collageen en geven daardoor de huid haar volume weer terug.

De draden worden via BAP – techniek op het gezicht geplaatst. Zo worden de natuurlijke vetcellen in onze huid extra gestimuleerd. Hoe meer er gestimuleerd wordt hoe beter het resultaat.

Waar bestaat zo’n behandeling uit:

De huid ondergaat eerst een intensieve reiniging. Dan ga ik de huid voorbewerken met de infusionpen. Hier zit het speciale DS10 serum in. De infusionpen maakt op een milde wijze minuscule perforaties in de huid. Zo wordt het DS10 serum automatisch dieper in de huid gebracht. Waardoor het absorptievermogen direct tot 90% wordt verhoogd. Zonder daarbij de huid te beschadigen. Door deze minuscule perforaties denken de huidcellen dat er schade in de huid is gemaakt, waardoor de huid automatisch collageen type -3 aanmaakt. Dit creëert een win – win situatie.

Want op deze manier wordt celregeneratie gestimuleerd, de vitaliteit en de elasticiteit van de huid hersteld en extra collageen van binnenuit gestimuleerd.

Door deze voorbehandeling staat de huid helemaal open voor de Hya Threadsdraden. Deze draden leg ik op de special BAP wijze aan. Deze techniek zorgt ervoor dat de huid meer gelift wordt. Met een speciaal serum worden de draden opgelost en opgenomen door de huid. De Hya Threadsdraden werken als een soort spons in de huid. Zo kunnen de molecullen tot 3000 x meer aan vocht opnemen, waardoor de huid voller en steviger wordt.

De Hya Threadsdraden kunnen ook perfect worden gebruikt om (smalle) lippen op een natuurlijke manier voller te maken.

Nazorg:

  • De eerste 24 uur na de behandeling mag er geen make-up en SPF worden gebruikt (alleen op minerale basis)
  • Geen anti-ageing creme of retinol gebruiken
  • Geen massages in het gezicht
  • De eerste 6 uur mag er geen water op het gezicht komen
  • Vermijd warmte in het gezicht. Dus niet sporten/sauna/ infaroodbank of zonnebank
  • 2 dagen na de behandeling dagelijks 2 liter water drinken

Naar DS V-Line Hya Thread behandeling

Share this post

×