HydroPeptide

HydroPeptide

Sinds 2016 ben ik in mijn praktijk met het geweldige merk HydroPeptide begonnen. Na jarenlang met gerenommeerde huidverzorgende merken te werken, ging ik over naar huidverbetering. Ik was verbaasd over het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Wow, dat dit zoveel verschil uitmaakte. Echt amazing! En dat ik daar nu pas achter kwam?!  

Wat maakt HydroPeptide dan zo bijzonder? 

De producten en behandelingen van HydroPeptide werken op celniveau en beinvloeden daar onze genen (niet ons DNA want ik kan jou gelukkig geen andere kleur ogen of haren geven 😉) Daardoor werkt het veel dieper in de huid dan ‘de meeste andere’ producten.  Epigentica klinkt misschien heel eng, maar is het echt niet. Het zorgt ervoor dat bepaalde genen in de huid worden ‘aan’ gezet die de huid mooier maken en genen ‘uit” worden gezet die onze huid minder mooi maken.   

Wat zijn Peptiden? 

Epigentica werkt samen met Peptiden. Dit zijn aminozuren die overeenkomen met de eiwitten van onze huid. Peptiden zijn klein genoeg om door de huid te kunnen dringen waar ze communiceren via Epigentetica met de cellen van onze huid. Elke Peptide heeft zijn eigen boodschapkracht. Bijvoorbeeld Collageenpeptides (stevigheid), Melaninepeptides (pigment), Sebumpeptides (talg), etc. Hoe meer peptides wij dagelijks gebruiken, hoe mooier onze huid wordt. Daarom zitten er ook veel en verschillende Peptides in alle producten. 

Daarnaast zit er natuurlijk ook veel krachtige natuurlijke werkstoffen in, zoals verschillende vitamines, hyaluronzuur, natuurlijke extracten etc. Deze mooie blend van krachtige en geconcentreerde werkstoffen versterken elkaar. En natuurlijk zit er 100% geen rotzooi in. Dus geen minerale olien, PAFS, Alcoholen, geur en kleurstoffen, sulfaten, parabenen, chemische zonfilters etc. 

Spaaaaa-mazing! 

De producten van HydroPeptiden zijn Spaaa-mazing!  

Wat ik zo ongelofelijk bijzonder vind is dat de behandeling als erorm luxe wordt ervaren. Heerlijk ontspannend, luxe en tegelijkertijd met huidverbetering bezig zijn. Dat is toch een beleving die iedereen wilt? 

Naar HydroPeptide behandelingen

Share this post

×